Office

Architectuur en interieur is emotie.

We leven in een architectuurlandschap waar modern of klassiek vage en persoonlijke begrippen zijn geworden. Het nastreven van een architectuurstijl als bureau in deze "open" tijden is dan ook zinloos.
Als ontwerper vatten wij ieder project complexloos aan. Er wordt sterk ingezet op materialisatie, detaillering en de gewenste relatie van het project met zijn specifieke omgeving.
We werken elk dossier uit vanuit een eigengemaakte ontwerpmethodiek. Hierbij gaan we het proces als leidraad aangrijpen en onze keuzes en ingrepen continu in vraag stellen. Dit doen we om tot een resultaat te komen dat het alledaagse en het louter functionele overstijgt en we een beleving creëren van ingetogen luxe waar rust en harmonie heerst.

Werkmethode

In een sterk gedigitaliseerde wereld is een persoonlijk en nauw contact met de klant (privaat of professioneel) voor ons essentieel. Persoonlijk contact wordt bewerkstelligd door het verlenen van een optimale service waarbij bereikbaarheid en betrokkenheid centraal staan.
Er wordt voldoende tijd genomen om alle wensen en noden te bespreken zodat we het volledige project in handen kunnen nemen. Zo nemen we alle bouwstress van de klant weg. Samen met de klant en verschillende aannemers zien we onszelf als een onderdeel van het bouwteam waarbij het gemeenschappelijk doel ons bindt en het eindresultaat vooropstaat.

Pieter Stael